ag, kalakeitto, kipparisavujuustokermalla AG Kalakeitto kipparisavujuustokermalla ohje salty

AG Kalakeitto kipparisavujuustokermalla

Mausteet: 8 kokonaista pippuria, mustapippuria, tilliä Laita pilkotut perunat, porkkanat, tomaatti ja sipuli kattilaan, lisää pippurit ja mustapippuri sekä tilliä, lisää vettä niin, että ne juuri peittyvät.Keitä miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Lisää pilkottu kalapalat sekaan, mausta suolalla ja anna kiehua, kunnes siika tulee valkoiseksi. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Lisää pinnalle tilliä ja voita, nosta pois levyltä ja anna muhia kannen alla, kunnes voi on sulanut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 308 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 2,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %