mifu, tomaattikermarahkakastikkeessa Mifu tomaattikermarahkakastikkeessa ohje salty

Mifu tomaattikermarahkakastikkeessa

Pilko sipuli ja hienonna valkosipuli. Kuullota sipulit pannulla. Lisää mifu ja paista kunnes neste haihtuu. Sekoita joukkoon juustokumina. Lisää tomaattimurska ja kermarahka. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 79 kcal / 100 g
Energia 328 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 3,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %