ag, apetit, jauhelihakeitto AG Apetit-jauhelihakeitto ohje salty

AG Apetit-jauhelihakeitto

Keitä peruna ja keittokasvikset, kattilaan vesi ja liemikuutiot ja pari laakerinlehtä. Paista jauheliha ja sipulit, mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla oman maun mukaan, lisää kattilaan, samoin ketsuppi ja juusto kuutioina. Hämmennä, kunnes juusto sulaa. Tarkista maku ja lisää persiljaa päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 332 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %