ag, broilerifilee, kermakastikkeessa AG Broilerifilee kermakastikkeessa ohje salty

AG Broilerifilee kermakastikkeessa

Mausta broilerifileet suolalla, paprikalla ja currylla ja paista ne öljyssä tai voissa. Kuullota pannulla sipulit ja lisää kerma, koskenlaskija kuutioina ja kypsä broileri. Anna porista miedolla lämmöllä, kunnes kastike paksunee. Mausta soijalla, sitruunapippurilla ja mustapippurilla Tarjoa perunamuusin tai riisi+sienet-seoksen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 136 kcal / 100 g
Energia 567 kJ / 100 g
Proteiini 13,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 7,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %