sepin, makaronilaatikko Sepin makaronilaatikko ohje salty

Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja veitsellä reikiä että maito sekottuu hyvin makaroni jauhelihaseokseen ja uuniin 200. n asteeseen tunniksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 185 kcal / 100 g
Energia 771 kJ / 100 g
Proteiini 10,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,5 g / 100 g
Rasva 8,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %