kukkakaali, jauhelihavuoka, , , , , , , , , , Kukkakaali-jauhelihavuoka 19.1.2017 ohje salty

Kukkakaali-jauhelihavuoka 19.1.2017

Ruskista jauheliha, kuullota sipulit, lisää sekaan tomaattimurska ja tomattipyre, lisää yrttejä ja mausteita, keitä riisi, pilko kukkakaali. Laita kaikki ainekset uunivuokaan kerroksittain ja paista uunissa. Juuston voi lisätä raasteena vasta paistamisen lopussa. 200 astetta noin 1h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal / 100 g
Energia 396 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %