kaali, porkkanalaatikko Kaali-porkkanalaatikko ohje salty

Kaali-porkkanalaatikko

Kypsennä ohrasuurimo ohjeen mukaan väljässä vedessä (3 dl + 1,5 l). Hauduta sipuli, kaali ja porkkana padassa hyvin. Kypsennä jauheliha. Sekoita kaikki aineet keskenään, mausta lihaliemikuutiolla. Anna jäädä melko löysäksi. Lisää siirappia noin desilitra. Pinnalle korppujauhoa ja voita tai sulatejuustoa. Paista 200 asteessa kiertoilmalla uunin alimmalla tasolla noin tunti. Nam.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal / 100 g
Energia 517 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,6 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %