toscapiirakka, , , valion, , Toscapiirakka ( Valion ) ohje salty

Toscapiirakka ( Valion )

Pohja: Vatkaa munat ja 3 dl sokeria vaahdoksi. Lisää jauhot, leivinjauhe, kerma ja sulatettua voita 200 g.Levitä tasaisesti uunipannulle. Paista + 200°.ssa12 min. Valmista sillä aikaa kuorrutus. Levitä se pohjan päälle, ja paista vielä 14 min. lisää.  Kuorrutus: Sekoita 100gvoita, 2dl sokeria, 1 dl kermaa ja 2 rkl  vehnäjauhoja. Kiehauta sekoittaen koko ajan muutama minuutti.

Ohje Valion.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 427 kcal / 100 g
Energia 1785 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 42,3 g / 100 g
Rasva 25,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 26,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %