Jos tuntuu siltä niin Marinoi kana: 1limen mehu, 1 chili, nippu korianteria, 3 valkosipulin kynttä, 1rkl (noin. 7g?) oliiviöljy, pieni loraus seesam öljyä. 480-500g kanan rintafilettä suikaloituna (käytä kanasta noin. 300g lopusta riittää vaikka illan salaatin päällisiksi kahrelle)
Jotakuinkin alkuperäinen ohje :
Heat the oil in a pan over medium heat. Add the garlic, ginger, lemon grass, mushrooms and red bell pepper. Cook for 3 minutes. Add the sambal. Cook for another minute. Add the coconut milk, chicken broth, sugar and soy sauce. Bring to a boil. Reduce heat to low and simmer for 10 minutes. Discard lemon grass. Top with koriander.
2 tsp olive oil 1 1/2 cups mushrooms, sliced 1/2 cup red bell pepper, diced 1 inch ginger, peeled and minced 4 cloves garlic, minced half a stalk lemon grass, cut lengthwise 2 tsp sambal oelek(or thai red curry paste) 3 cups chicken broth 1 cup coconut milk 1 tbsp sugar 3 tsp soy sauce fresh koriander