Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
paprikajuustokeitto
Paprikajuustokeitto ohje
salty
Thorbjön
Paprikajuustokeitto
Ainekset
8
annosta
175 g
Juusto, gouda, keskiarvo, rasvaa 28-30 %
500 g
Paseerattu tomaatti
1
Sipuli, keltasipuli
(55 g)
8 g
Valkosipuli
2 dl
Vesi, vesijohtovesi
10 g
Kanafondi
1 tl
Ruokasuola, jodioitu
1 tl
Mustapippuri
1
Paprika, punainen
(230 g)
kuullota sipulit. lisää paprikat, tomaatit ym. lopuksi juusto. keitä, mausta. soseuta.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
75 kcal / 100 g
Energia
313 kJ / 100 g
Proteiini
4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,1 g / 100 g
Rasva
4,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,9 g / 100 g
Suola
1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon