tattaririeska Tattaririeska ohje salty

Tattaririeska

Sekoita ainekset ja anna turvota kunnes uuni lämpiää 250-asteeseen (10-15 min).  Taputtele taikina voidellulle leivinpaperille isoksi pyöreäksi rieskaksi ja jaa se sektoreihin taikinapyörällä tai veitsellä.  Paista n. 15 min uunin keskitasolla, kunnes pinta saa vähän väriä.  Nauti heti voin tai juuston kanssa. (Myllyn Paras)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal / 100 g
Energia 748 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 29,3 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 2,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 80 %