Silputaan sipuli. Poistetaan paprikoista kannat ja siemenet ja viipaloidaan ne ohuiksi viipaleiksi.
Paistetaan kanat kevyesti pannulla tilkassa oliiviöljyä. Maustetaan suolalla, kurkumalla ja savupaprikalla.
Ladotaan broilerin uunivuokaan pohjalle. Sirottele persiljat päälle. Broilerit voi tässä vaiheessa halutessaan pieniä pienemmiksi paloiksi.
Laitetaan pannulle tilkka oliiviöljyä ja silputtu sipuli (älä puhdista pannua välillä, vaan paista kanojen jälkeen heti). Kuullota sipuleita hetki ja lisää paprikat ja valkosipuli. Jos näyttää, että ei mahdu pannulle paista paprikat pienemmissä erissä. Hauduta kannen alla välillä sekoittaen, siten että paprikat ovat pehmenneet.
Kaada pannuun tilkka vettä, tomaattimurska, kuutioitu feta ja oliivit. Anna muhia hetki ja kaada seos uunivuokaan broilerien päälle. Broilerit saa olla pohjalla ja paprika-sipuli-tomaattimurska seos sekoitettuna päällä.
Laita uuniin ja paista 175 asteessa, kunnes pinta hieman ruskistuu (30-45min.)
Lisukkeeksi spagettia, riisiä, nuudelia tai mitä nyt mieli tekeekään.