katkarapukasari Katkarapukasari ohje salty

Katkarapukasari

Sulata katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa. Lisää sipulit ja tomaattipyree. Kuumenna pari minuuttia sekoitellen. Lisää loput ainekset (ei katkarapuja) ja anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Lisää katkaravut ja kuumenna, mutta älä keitä, etteivät ravut sitkisty. Tarjoa kasari tuoreen leivän kanssa.

alkuperäisessä ohjeessa veden tilalla on valkoviiniä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 560 kJ / 100 g
Proteiini 11,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 77 %