janssoninkiusaus Janssoninkiusaus ohje salty

Janssoninkiusaus

  1. Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voideltuun vuokaan.
  2. lisää janssonin fileet.

  3. lisää loput perunasipulisekoituksesta.

  4. Sekoita kerma ja kalasäilykeen neste, lisää vuokaan.

  5. Paista uunissa, 200 c, n. 45 min.

    Ei kevyttä, mutta hyvää. Kermaa voi toki keventää maidolla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 376 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,5 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %