intialainen, palsternakkakeitto Intialainen palsternakkakeitto ohje salty

Intialainen palsternakkakeitto

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Raasta kuorittu inkivääri. Kuullota sipulia ja inkivääriä mausteiden kanssa kattilassa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.

  2. Kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat. Lisää ne kattilaan ja kääntele maut sekaisin. Lisää joukkoon kasvisliemi ja anna keiton kiehua, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

  3. Lisää kattilaan kookosmaito ja soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää tarvittaessa keittoon hieman vettä. Tarjoile keitto paahdettujen juureslastujen kera.

(ruoka.fi)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal / 100 g
Energia 258 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,1 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %