Vaahdota kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet toisessa kulhossa. Perunajauhoa tulee oikeastaan vain 3/4 dl. Siivilöi ne muna-sokerivaahtoon. Serkoita rauhallisesti käännellen tasaiseksi taikinaksi. Kaada ja tasoita taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista torttupohjaa 225° 7 minuuttia Laita pöydälle vlalmiiksi toinen leivinpaperi ja ripottele sille sokeria. Kumoa valmis torttupohja heti kuumana sokeroidun paperin päälle paistopaperin reunoista pidellen. Poista paistopaperi heti. Ana levyn jäähtyä leivinliinan alla. Pilko maitosuklaa metalli- tai lasikulhoon. Nosta kulho höyryävän kuuman vesikattilan päälle. Vesi ei saisi osua astian pohjaan. Anna suklaan sulaa vesihauteessa. Appelsiinin kuorta ei sulamossa ollut, joten se kohta näkyy vain tässä. Eli tarvitset täytteeseen mausteeksi 2 appelsiinin kuoren raastettuna. Pese appelsiinit huolellisesti ja arasta niiden oranssi kuori. Sekoita kuoriraaste ja ranskankerma hieman jäähtyneeseen suklaasulaan. Vaahdota kerma ja lisää se suklaaseokseen rauhallisesti käännellen, jotta vaahto ei laskeudu. Levitä täytettä kääretortun pinnalle 1- 1,5 cm paksuudelta, mutta jätä pitkälle sivulle n. 3 cm ilman täytettä. Aloita rullaaminen kohti täyttämätöntä sivua. Tee napakka rulla, kiedo se leivinpaperiin ja nosta jääkaappiin. Anna kääretortun vetäytyä kylmässä 1-2 tuntia. Leikkaa kääretortun päät tasaisiksi. Leikkaa päistä sen jälkeen pois vinot palat. Aseta toinen pala tarjoiluvadille kääretortun kylkeen ja toinen hieman kääretortun päälle. Mallaa, näyttääkö kokonaisuus halolta. Kuorruta halko lopulla täytteellä. Pieni voi- tai palettiveitsi on hyvä apuväline. Siilaa päälle halutessasi kaakaojauhetta.