Sulata ruistaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pese juurekset. Pane punajuuret kiehumaan kuorineen suolalla maustettuun veteen. Keitä 40-60 min punajuurien koosta riippuen Kuori palsternakat ja lanttu. Viipaloi ne noin puolen sentin viipaiksi. Keitä molemmat juurekset omissa kattiloissaan suolalla maustetuissa vesisse juuri ja juuri kypsiksi. Keitä lanttuja n. 10 min ja palsternakkoja n. 8 min. Kuori kypsät punajuuret ja viipaloi puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Taputtele ruistaikina jauhona apuna käyttäen pyöreän tai soikean vuoan pohjalle ja mahdollisimman korkealle reunoille. Paista pohjaa 200° uunin alimmalla tasolla 15 min. Viipaloi vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään tuorejuusto ja muna. Levitä seos puolikypsälle torttupohjalle. Asettele päälle vuorotelle juureksi ja vuohenjuustokiekkoja. Ripottele pinnalle öljyä ja timjamia. Paista vielä n. 20 min uunin keskitasolla.