lohi, sillikiusaus Lohi-sillikiusaus ohje salty

Lohi-sillikiusaus

Pilko lohipalat. Suikaloi ravintolafileet. Kuumenna desilitra sillilientä ja sulata kalaliemikuutio siihen. Sekoita jäähtyneeseen liemeen kerma sekä mausteet. Yhdistä perunasipulisekoitus ja silli-kala suurehkoon, voideltuun vuokaan. Lopuksi lisää neste vuokaan. Kypsennä +175c noin 60 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 145 kcal / 100 g
Energia 601 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,3 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 77 %