ag, palsternakkakeitto, samettinen AG Palsternakkakeitto samettinen ohje salty

AG Palsternakkakeitto samettinen

Pese, kuori ja paloittele juurekset, peruna ja sipuli ja lisää kiehuvaan veteen. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat (lähes?) pehmeitä. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää juusto ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä. Ripottele tarjoiluastioihin pinnalle krutonkeja ja timjamia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 32 kcal / 100 g
Energia 133 kJ / 100 g
Proteiini 0,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,7 g / 100 g
Rasva 0,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %