Olet ottanut lihat huoneenlämpöön. Voit nyt kuumentaa uunin +250c.
Pilko juurekset perunaa lukuunottamatta niin, että voit keittää juurekset samaan aikaan. Peitä pilkotut juurekset kattilassa vedellä ja jätä odottamaan kypsennystä. Pilko myös perunat.
Ruskista lihat uunissa ylävastuksen alla 5 min. Jäähdytä paahdetut porsaan suikaleet ja siirrä palapaisti kattilaan ohjeen puolella vesimäärällä peitettynä. Lisää liemikuutiot ja keitä naudan lihoja lihaliemessä noin 30 min ajan. Kuullota sipuli oliiviöljyssä jonka jälkeen lisää sinne tomaattimurska sekä -pyre. Anna seoksen kuplia alhaisella lämmöllä kunnes naudan lihat ovat kypsyneet.
Keitä juureksia vedessä noin 3 minuutin ajan tai kunnes ne ovat puolikypsiä.
Lisää tomaatti-sipuliliemeen porsaan suikaleet sekä naudan lihat liemineen. Kuumenna kunnes se kiehuu. Lisää perunat ja jatka keittämistä noin 2-4 minuutin ajan.
Lisää juurekset ja tarvittava määrä niiden keitinlientä lihojen joukkoon. Kiehauta keitto nopeasti kuitenkaan jatkamatta keittämistä. Siirrä kattila pois kuumalta levyltä. Jos et tarjoile ruokaa heti anna keiton jäähtyä annostelua varten.