taatelikakku, glut, Taatelikakku glut. ohje sweet

Taatelikakku glut.

Ainekset 20 annosta

Kiehauta taateli ja vesi pehmeäksi. Vatkaa vatkaimella hetki.Lisää voi sula ja munat yksitellen jatka vatkaamista. Jäähtyneeseen taikinaan lisää sokeri jauhot johon on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Vatkaa tasaiseksi. Laita voideltuun ja korppujauhotettuun (glut. ) kakkuvuokaan tai kahteen pieneen. Paista 175*c n.45- 60 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 314 kcal / 100 g
Energia 1311 kJ / 100 g
Proteiini 2 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,2 g / 100 g
Rasva 19,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %