tonnikalatomaattikastike Tonnikalatomaattikastike ohje salty

Tonnikalatomaattikastike

Valuta kattilan pohjalle tonnikalapurkkien öljyt. Lisää kuutioitu sipuli, valkosipuli ja paprika. Lisää mausteita: curry, paprikajauhe, chilijauhetta, rosmariini,timjami ja paseerattu tomaatti sekä sambal oelek. Kuullota miedolla lämmöllä n. 10 min., lisää lopuksi tonnikala ja kuumenna. Viimeistele lehtipersiljasilpulla. Tarjoa riisin tai pastan ja vihreän salaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 475 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %