Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää huoneenlämpöinen kananmuna ja vatkaa kevyesti. Lisää sokeri, suola ja kardemumma sekoittaen taikinaan. Lisää jauhoja hiljalleen koko ajan taikinaa alustaen. Lisää huoneenlämpöinen voi vaivaamisen loppuvaiheessa. Kun taikina irtoaa sormista, kulhon reunoista ja on kimmoisaa se on valmista. Anna taikinan kohota vedottomassa ja lämpimässä paikassa noin 60 minuuttia (esim. mikrossa). Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmakuplat pois. Kauli taikinasta ohut iso levy jauhotetulla alustalla ja jätä se hetkeksi liinan alle. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja voitele reunat. Valmista täyte ja levitä se tasaisesti esimerkiksi nuolimella taikinalevylle. Pyöritä taikinalevy rullalle ja leikkaa rulla paloiksi (7-10 pullaa). Nosta pullat voidenltuun irtopohjavuokaan (20cm) leikkauspinta ylöspäin. Anna bostonin kohota vielä noin 30 minuuttia liinan alla. Voitele boston lopuksi kananmunalla ja paista uunin alatasolla 185 asteessa noin 30 minuuttia.
Täyte:
50 g voita 1 pussi vaniljakastikejauhetta 1 tl vaniljasokeria 3 rkl sokeria 1 kananmuna 100 g vaniljarahkaa
Sulata voi ja lisää sen sekaan kananmuna hyvin sekoittamalla. Lisää seuraavaksi vaniljakastikejauhot, sokerit ja lopuksi rahka. Sekoita täyte hyvin ja levitä pullalevylle.